Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής στο νοσοκομείο λόγω σεξουαλικού βοηθήματος!

normal

Σκάνδαλο με πασίγνωστο δημοφιλή τραγουδιστή ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε με… σεξουαλικό βοήθημα! Ο 29χρονος τραγουδιστής γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό μουσικό reality άφησε έκπληκτους τους  γιατρούς όταν τους εξήγησε το συμβάν και τους λόγους που χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο…. Η νοσηλεία του κράτησε 2 ημέρες και του χορήγησαν ειδική φαρμακευτική αγωγή ώστε να σταματήσουν τους αφόρητους πόνους. Ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους ζήτησε να παραμείνει μυστική η εισαγωγή του…


Ο τραγουδιστής που αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις νεαρές ηλικίες αλλά και στις μεγαλύτερες λόγω της λαϊκής του φωνής, ενώ η εμφάνισή του είναι πιο..ποπ!! Το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με επίσης γνωστή στο ευρύ κοινό κοπέλα από τον χώρο της τηλεόρασης….
Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το εν λόγω νοσοκομείο, αλλά και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί εκεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους.