Μεγάλος Berto ο μύθος

o_megalos_berto

Ο Μεγάλος Berto είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε τις περισσότερες ελληνικές ταινίες πορνό από κάθε άλλον και όταν λέμε δημιούργησε, εννοούμε παραγωγή και σκηνοθεσία. Το παρατσούκλι του φημολογείται πως το πήρε επειδή τον αποκαλούσαν Μπερτολούτσι της τσόντας ενώ και για το πραγματικό του όνομα Νάσος Σπυρής υπήρχε η φήμη για χρόνια ότι δεν ήταν το πραγματικό του.

Ο Μεγάλος Μπέρτο λοιπόν μεγαλούργησε την δεκαετία του ΄80 ενώ προς τα τέλη της δεκαετίας του 1990 εμφανίστηκαν δυο ακόμη ταινίες που έφεραν την υπογραφή του όπως «Η Μαζώχα» και το «Άλλα κόλπα».


Φιλμογραφία

Από πίσω με αγάπη και πιο μαλακά (1983)
Γκολάρα 1986
Ε για λέσα όλα μέσα 1985
Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει 1985
Η μαζώχα 1987
Και η πρώτη δασκάλα 1985
Λυπήσου με πονάω 1986
Μανωλιός ο μπήχτης 1984
Ξεσκίστε με 1985
Ο καβαλάρης των μανεκέν 1986
Ο ναύκληρος την είχε κοτσονάτη 1985
Ο νταβατζής της Ομόνοιας 1984
Οι Πανκς τα κάνουν όλα 1985
Οι βλάχοι επιμένουν ελληνικά 1984
Οι καμπαρετζούδες 1986
Οι σκύλες 1986
Πάρτα όλα μωρό μου 1985
Πηδάτε γιατί χανόμαστε 1985
Σεξουαλικό κοκτέιλ στο Σαρωνικό 1983
Σκύψε ευλογημένη 1984
Τα βίτσια της ανωμαλίας 1985
Το ξεφτύλισμα 1984
Το παλαμάρι του βαρκάρη 1985
Το σινεμά γυμνό 2010
Το ψωνιστήρι της Ομόνοιας 1985
Τον ήθελε πολύ όλο και πιο μέσα 1986
 

Σχόλια (0)

Sirina Άρθρα