Λεωνίδας από Πάτρα: Τρίο με την θεία και την ξαδέλφη μου στη Χαλκίδα!

20.02.2012 | | Σχόλια (2) | Κάνε το δικό σου

Καλησπέρα. Λέγομαι Λεωνίδας και θα θελα να σας παραθέσω την παρακάτω εμπειρία της ζωής μου,όσον αφορά το σεξ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχα πάει στην πανέμορφη Χαλκίδα για θερινές διακοπές. Εκεί μένουν μόνιμα οι συγγενείς μου από το σόι της μάνας μου. Ο θείος λείπει συχνα σε ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ η μεγαλύτερη ξαδέλφη μένει μόνιμα Αθήνα.Έτσι στο σπίτι ήμουν εγώ (20) η μικρή ξαδέλφη (26) και η θεία μου (47). Και οι δύο έχουν υπέροχα σώματα, καθώς ασχολούνται με τον χορό. Ξανθίες και οι 2 με υπέροχες καμπύλες και αρκετά προικισμένες.

 

Ένα μεσημέρι, γύρισα από το μπάνιο και ενώ ήμουν στο μπάνιο γυμνός, ξεκίνησα να ψαχουλεύω εσώρουχα στα άπλυτα, κάτι που κάνω χρόνια. Μύριζα ένα στρινγκ της θείας μου και ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Ενώ τον έπαιζα λοιπόν ασταμάτητα και ‘ταξίδευα’, εμφανίζεται η θεία μου! Τα χασα! Λέω,τώρα,τέλος.. δεύτε τελευταίον ασπασμό! Η θεία μου με ένα αυστηρό ύφος, με ανέκρινε. Το μάτι της όμως δεν ξεκώλαγε από την όρθια ακόμα πούτσα μου.’ Γιατί μυρίζεις τα άπλυτα βρακιά μου, λεέι. Δεν θα ήταν καλύτερα ένα φρέσκο, λέει’και μένω κάγκελο!

 

Εκείνη την στιγμή,κατεβάζει το κολασμένο σορτσάκι της και εμφανίζει ένα μαύρο στρινγκ. Σηκώνει το πόδι της στον νιπτήρα,με αρπάζει από τα μαλλιά και χώνει το πρόσωπό μου στην μουνάρα της! Παράδεισος! Ζεστό,τρομερά υγρό και ευωδιαστό! Ύστερα, το παραμερίζει και ξεκινάω να της γλείφω την μουνάρα και τα παχεία της μουνόχειλα.Ένα τεράστιο μουνί, εντελώς ξυρισμένο εμφανίστηκε! Όπως το φανταζόμουν. Μετά από ένα 20’ ατελείωτου γλειψίματος, με τραβάει και μου λέει: Έλα καύλαρε! Γάμα με! Ξέρω ότι το θες! Σκίσε την πουτάνα! Την γυρίζω αμέσως και με γρήγορες κινήσεις, της τον καρφώνω στην μουνάρα της. Μου γύρισε το μάτι από την καύλα, και εκείνη βόγγαγε!

 

Την γαμούσα δυνατά,καθώς η καύλα τόσων χρόνων,έβγαινε. Το απολάμβανε και συνέχισε να βογγάει παρακλώντας να την γαμήσω πιο δυνατά.Για δεύτερη φορά όμως την ίδια μέρα, η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη. Η ξαδέλφη μου είχε επιστρέψει από το μπάνιο της και ακούγωντας την μάνα της να φωνάζει, έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Έβλεπε τον ξάδελφό της να γαμέι την μάνα της όρθια σαν πουτάνα και φυσικά έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Εγώ,κοκκάλωσα. Τότε μίλησε η θεία μου :”Τι κοιτάς λέει;Δεν έχεις ξαναδεί γαμήσι; Ο ξάδελφος ,γαμάει τέλεια λέει”. Ενώ εμείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, η θεία,αρπάζει την ξαδέλφη μου, της ρίχνει ένα γρήγορο φιλί στο στόμα και την έκανε να γονατίσει.”Έλα μου λέει,ξέρεις τι πρέπει να κάνεις”. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά.Έχωσα το καυλί μου μετα υγρά της θείας κατευθείαν στο στόμα της ξαδέλφης μου. Η θεία,κουνούσε το κεφάλι της ξαδέλφης, πάνω στο πούτσο μου. Μετά από λίγο,την σήκωσε, της κατέβασε το σορτς και το μαγιό και ανέλαβα δράση εγώ. Όρθια, στον τοίχο του μπάνιου, μισοντυμένη ,η ξαδέλφη μου γαμιότανε δυνατά από το καυλί μου που ήταν πέτρα, ενώ η μάνας της την φίλαγε.

 

Ένα υπέροχο μουνί,υγρό από την θάλασσα και με μία ανάποδη πυραμίδα από πάνω,τέλειο! Κατά διαστήματα,φώναζε η ξαδέλφη από καύλα και με παρακαλούσε:Mην  σταματάς!Ναι!Πιο βαθιά ψωλαρά μου! Σκίσε την βρωμίαρα την ξαδέλφη σου! Δυνατά γάμα την την πουτάνα !Ωστόσο δεν κράτησε πολύ.Η καύλα μου ήταν τέτοια που σε λίγα λεπτά ήθελα να χύσω. Μόλις τους το είπα,η θεία,γονάτισε και μου ρούφαγε τον πούτσο λαίμαργα. Με στράγγιζε,με ρούφαγε. Δεν άφησε τίποτα η πουτανάρα! Τα ρούφηξε αμέσως! Το ίδιο έκανε αμέσως μετά και η ξαδέλφη.

 

Αυτό,συνεχίστηκε και για τις 10 υπόλοιπες μέρες που έμεινα εκεί.Πρωί και βράδυ,τα γαμήσια μας ήταν πολύ δυνατά και χύναμε ατελείωτα. Ααχχ!! Άντε να έρθει το καλοκαιράκι πάλι..

 

Στείλε κι εσύ την "απαγορευμένη" ερωτική σου ιστορία στο letters@sirina.tv