Λεσβιακή Γυναικεία Κυριαρχία – Οι Γυναίκες Μεταξύ Τους Το Κάνουν Καλύτερα!

 

Η Γυναικεία Κυριαρχία αρκετές φορές δεν περιστρέφεται γύρω απο μια σχέση άντρα – γυναίκας, αλλά αφορά την σχέση υποταγής γυναίκας σε γυναίκα που μπορεί να συμβαίνει και μάλιστα με ηχηρά παραδείγματα ακόμα και απο το χώρο της show biz και των διασημοτήτων γενικότερα. 
 
Είναι γνωστές οι φήμες για σαδομαζοχιστικού τύπου σχέσεις που διατηρούσαν διάσημες γυναίκες στάρ με άλλες γυναίκες.  Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Angelina Jolie να έχει λεσβιακές τάσεις ( αν και κάποιοι υποστήριζαν ότι ήταν για διαφήμιση της τανίας "GIA" ) και να επισκέπτεται συχνά ασιάτισσες αφέντρες στις οποίες είχε και μια ιδιαίτερη αδυναμία...
 

Οι γυναίκες είναι πολύ πιο εκφραστικές στο σέξ και έχουν φαντασία που καλπάζει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απο ότι οι άντρες οι οποίοι, λίγο πολύ, είναι εγκλωβισμένοι στην έννοια της «εικόνας».
 
Οι "Γυναίκες - Αφέντρες" που υποτάσσουν γυναίκες , διαθέτουν πραγματικό ταλέντο και ειδικές ικανότητες στο role play, στις ικανότητες ψυχολογικής διείσδυσης στο μυαλό μιας γυναίκας υποτακτικής , έχουν μια πολύ καλή εικόνα ώς προς το πως να προσφέρουν ηδονή αλλά και πόνο στο γυναικείο κορμί και πως να συνταιριάξουν το πάθος, τον έρωτα και την υποταγή. 
 
Επιπρόσθετα, οι γυναίκες υποτακτικές που επιλέγουν να υπηρετήσουν μια Γυναίκα Κυριαρχική Αφέντρα, είναι και αυτές με την σειρά τους έτοιμες να δώσουν το 100% των προσπαθειών τους για την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας της Κυρίας τους. Είναι παθιασμένες, ξέρουν οι ίδιες πως να προσφέρουν στοματικό σεξ στην Αφέντρα τους και πως να δεχτούν κάθε τιμωρία και κάθε είδους ηδονής απο τις ίδιες . 

 
Η βιομηχανία πορνό, έχοντας αντιληφθεί ότι μια γυναίκα μπορεί να προσφέρει την υπέρτατη ηδονή αλλά και την υπέρτατη υποταγή σε μια άλλη γυναίκ , έχει προβεί στην παραγωγή εκατοντάδων χιλιάδων ταινιών με θέμα την γυναικεία λεσβιακή υποταγή και τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια αναμεταξύ τους...
 
Διαβάστε περισσότερα: Kinkyfantasiesonline.blogspot.com