Σεξ σε δημόσιους χώρους

Αν θέλετε να κρατήσετε σεξουαλικά ενεργή μια σχέση καλό είναι να μην περιορίζεστε στους χώρους του εσωτερικού του σπιτιού γιατί κρεβάτι-καναπές-κουζίνα καταντά μονότονο κάποια στιγμή. Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας να οργιάσει βγάλτε τον brutal εαυτό σας προς τα έξω και ανακαλύψτε νέους τόπους και καινούρια σημεία όπου τα ζωώδη ένστικτά σας θα βγουν στο απόλυτο. Το σεξ είναι ελευθερία γιατί να το περιορίζεται στους τέσσερις τοίχους ενός διαμερίσματος ; Απελευθερωθείτε σπάστε τα ταμπού σας και ρίξτε το έξω.


Η Sirina σας παρουσιάζει 10 μέρη που θα μπορούσατε να κάνετε σεξ και σας τα δίνει με μαρτυρίες ανθρώπων που το έκαναν πράξη.


10. Συνηθισμένο αλλά καλό
«Ο καθένας έχει κάνει σεξ στην παραλία. Εμείς όμως ανεβήκαμε λίγο πιο ψηλά στην θέση όπου βρίσκεται ο ναυαγοσώστης. Είχαμε ολόκληρη την οπτική της παραλίας από τόσο ψηλά οπότε ήταν κι εύκολο να δούμε αν κάποιος ερχόταν».


9. Καυτά βιβλία
«Στον έβδομο όροφο της Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης μετά την εξεταστική αποβάλεις το στρες που έχεις με ένα καλό σεξ». Σαν να λέμε Εθνική βιβλιοθήκη ή στην Πάντειο χωρίς όμως τους εφτά ορόφους αλλά αυτό δεν μας πτοεί λίγο παραπάνω σκέψη χρειάζεται.


8. Η θέα του μπαλκονιού
«Το κάναμε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που βλέπει προς την λεωφόρο και αυτό ήταν πραγματικά κάτι που ενθουσίασε και τους δυο μας, δεν ξέρω για τους γείτονες αλλά εμείς το ευχαριστηθήκαμε».


7. Είναι στο μενού;
«Σε ένα γκλάμουρ ρεστοράν ξενοδοχείου κάναμε σεξ στις ανδρικές τουαλέτες. Όσο το σκέφτομαι τόσο με ανάβει».


6.Στην γη των ονείρων
«Πάντοτε θέλαμε να κάνουμε σεξ σε ανοιχτό χώρο. Πήγαμε λοιπόν με το αυτοκίνητο στην μέση του πουθενά, βρήκαμε ένα καλό σημείο, στρώσαμε μια κουβέρτα και ζήσαμε την απόλυτη ηδονή. Ένα ιδιωτικό αεροπλάνο έκανε βόλτες από πάνω μας οπότε πιστεύω δεν έμεινε ιδιωτική αυτή η στιγμή».


5. Κάνε μια βουτιά
«Μια φορά το κάναμε στην πισίνα που έχει το συγκρότημα διαμερισμάτων όπου μένω στις 3.00 τη νύχτα, πραγματικά θέλω να το ξανακάνω».


4.Χτύπαμε στα βράχια
«Την στιγμή που βρισκόμασταν κάτω από τον καυτό ήλιο στο Εθνικό Πάρκο είπαμε να μην αφήσουμε την στιγμή να πάει χαμένη και το κάναμε πίσω από έναν βράχο, άξιζε και με το παραπάνω». Άντε όσοι είναι στο Αττικό Πάρκο έχει και τα κλουβιά με τα πουλιά άλλη αίσθηση πρέπει να είναι».


3.Παίξτο τουρίστας
«Το κάναμε σε ένα κάστρο στην Πράγα. Εγώ και ο φίλος μου πήραμε έναν οδηγό της πόλης κατεβήκαμε κάτι σκαλοπάτια και στο τέλος τους υπήρχε ένα πέτρινο σκοτεινό δωμάτιο. Λίγο σαν στοιχειωμένο αλλά θα το έκανα ξανά».


2. Μια βόλτα με το Ferry-boat
«Είχαμε πάρει το ferry και μέχρι να περάσουμε απέναντι κάναμε σεξ στις τουαλέτες. Μια άλλη φορά το κάναμε σε ένα παρκινγκ, ήταν πραγματική απόλαυση».


1. Στην κορυφή του βουνού
«Ο άντρας μου κι εγώ είχαμε επισκεφτεί τους γονείς μου πριν παντρευτούμε, το σπίτι βρίσκεται στην κορυφή ενός βουνού και αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε λίγο την περιοχή πριν το φαγητό. Η εξερεύνηση λοιπόν τελείωσε με ένα καλό σεξ στην κορυφή του βουνού με θέα το δάσος που πρόβαλε από κάτω. Ήταν μια εμπειρία εκπληκτική».

Αυτά τα ολίγα λοιπόν και ότι δεν θα σας δώσαμε ως ιδέα σκεφτείτε την εσείς και ξαμοληθείτε, βρείτε τα πιο απίστευτα μέρη που έχετε φανταστεί και μην το σκεφτείτε καθόλου κάντε σεξ.